.
Yunak’ta Kural İhlali Yapan Sürücüler Cayrokopter İle Tespit Edildi
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunak’ta Kural İhlali Yapan Sürücüler Cayrokopter İle Tespit Edildi
AsayiÅŸ
2023-12-16 17:19

Yunak’ta Kural İhlali Yapan Sürücüler Cayrokopter İle Tespit Edildi

Konya'nın Yunak ilçesinde jandarma ekipleri tarafından cayrokopter destekli trafik ve asayiÅŸ  denetimi gerçekleÅŸtirildi.Yunak’ta  "cayrokopter" destekli trafik denetiminde, kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere cezai iÅŸlem uygulandı.Yunak Ä°lçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde trafik kurallarını ihlalinin önüne geçilmesi ve suçların önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında  havadan denetim yapıldı.

Denetimde Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ile Ä°lçe Jandarma Komutanı Hüseyin Ä°mren koordinesindeki görevliler çevre il ve ilçelere baÄŸlantılı kara yollarında kural ihlali yapan sürücüleri cayrokopter aracılığıyla tespit etti.Üzerindeki kamera sistemiyle yerdeki istasyonlara ve cep telefonlarına görüntüyü anlık iletme kabiliyetine sahip cayrokopter, denetime destek verdi.

Jandarma ekiplerinin de karayolu baÄŸlantı yollarından destek verdiÄŸi denetimde 321 araç ve sürücü kontrol edilirken 4 araç trafikten men edildi.Trafik kurallarına uymadığı belirlen sürücüler, kara yollarındaki uygulama noktalarındaki ekiplere telsizle bildirilerek haklarında cezai iÅŸlem uygulandı.Ayrıca denetimde çeÅŸitli suçlardan aranan ÅŸahıslara yönelikte  takip yapıldı.

Kaymakam Özgür Pelvan, trafik kazalarının önlenmesi , suçluların yakalanması/suçların azaltılması ve sosyal düzensizliÄŸi ortadan kaldırmak amacıyla hava ve kara araçlarının desteÄŸiyle yürütülen faaliyetlerin devam edeceÄŸini söyledi.     

Kaymakam Özgür Pelvan

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 

Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.


Bu haber 482 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi