.
Ameliyat olan Başkan Ayaz’a , Başkan Yalçınkaya’dan geçmiş olsun ziyareti
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Ameliyat olan Başkan Ayaz’a , Başkan Yalçınkaya’dan geçmiş olsun ziyareti
Sağlık
2023-12-11 20:37

Ameliyat olan Başkan Ayaz’a , Başkan Yalçınkaya’dan geçmiş olsun ziyareti

Yunak Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Ä°brahim Ayaz , geçirmiÅŸ olduÄŸu rahatsızlık nedeni ile 6 gün önce ameliyat oldu.GeçtiÄŸimiz günler içerisinde AkÅŸehir’de özel bir hastanenin genel cerrahi bölümünde fistül ameliyatı olan esnaf odası baÅŸkanı Ä°brahim Ayaz’a geçmiÅŸ olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ameliyat sonrası bir gün gözlem için hastanede kalan ve akabinde 5 gün de kendi evinde istirahat eden Ä°brahim Ayaz , saÄŸlığına kavuÅŸmasının ardından kendi iÅŸyerine gelerek görevine tekrar baÅŸladı. BaÅŸkan Ä°brahim Ayaz’a , Yunak Bakkallar Odası BaÅŸkanı Ramazan Yalçınkaya geçmiÅŸ olsun ziyaretinde bulundu.

GerçekleÅŸen ziyarette , geçmiÅŸ olsun ve ÅŸifa dileklerini ileten Yalçınkaya’ya teÅŸekkür eden Ä°brahim Ayaz , ziyaretten dolayı duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, "GeçtiÄŸimiz günler içerisinde yaÅŸadığımız saÄŸlık sorunlarından dolayı ameliyat oldum. Ameliyatım Allah'a ÅŸükürler olsun baÅŸarılı bir ÅŸekilde geçti. Ä°nÅŸallah kısa süre içerisinde saÄŸlığımıza yeniden kavuÅŸacağız. Bugün bizlere ziyaretlerde bulunan deÄŸerli dostlarıma , ameliyat sonrası telefon ile arayarak veyahut , gerek evimize , gerekse iÅŸyerimize bizzat gelerek geçmiÅŸ olsun dileklerini ileten tüm hemÅŸerilerimize, bizleri unutmayan, iyi niyet temennisinde bulunan tüm sevdiklerimize ve halkımıza teÅŸekkür ederim” dedi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 

Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

 


Bu haber 441 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi