.
Yunak İlçe Sağlık Müdürü Fevzi Binol Görevine Başladı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunak İlçe Sağlık Müdürü Fevzi Binol Görevine Başladı
Sağlık
2023-11-05 21:36

Yunak İlçe Sağlık Müdürü Fevzi Binol Görevine Başladı

Konya'nın Yunak Ä°lçe SaÄŸlık MüdürlüÄŸü görevine atanan Dr.Fevzi Binol , görevine baÅŸladı.1998 SeydiÅŸehir doÄŸumlu olan Fevzi Binol , ilk , orta ve lise eÄŸitimini SeydiÅŸehir'de tamamladı.2023 yılında KahramanmaraÅŸ Sütcü Ä°mam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Binol , SaÄŸlık Bakanlığı Devlet Hizmeti YükümlülüÄŸü Kurası sonucu Yunak Ä°lçe SaÄŸlık MüdürlüÄŸü görevine atandı.

Aynı zamanda Yunak Toplum SaÄŸlığı Merkezi (TSM) BaÅŸkanlığı görevinide yürütecek olan Fevzi Binol , Yunak’ta  en iyi saÄŸlık hizmeti verilmesi için çalışacağını ifade etti. 

Ä°lçe SaÄŸlık Müdürü Fevzi Binol , Yunak’ta görev yapmaktan mutlu olduÄŸunu belirterek, "Yunak küçük ve ÅŸirin bir ilçe. Ä°nsanlarını sıcakkanlı, samimi ve yardımsever olarak gördüm. Mutlu ve huzurlu bir ÅŸekilde Yunak'ta görev yapacağımı düÅŸünüyorum. Ä°nÅŸallah hayırlı olur." dedi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 

Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

 


Bu haber 595 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi