.
Ahmet Emin Ergün Erkekliğe İlk Adımı Attı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Ahmet Emin Ergün Erkekliğe İlk Adımı Attı
YaÅŸam
2023-09-01 16:15

Ahmet Emin Ergün Erkekliğe İlk Adımı Attı

Konya’nın Yunak ilçesinde uzun yıllardır “ Ergün Petrol “ adı altında petrol istasyonu iÅŸleten Gazi Ergün’ün torunu ve aynı zamanda Ergün Ergün’ün de oÄŸlu olan Ahmet Emin Alp düzenlenen sünnet düÄŸünü ile erkekliÄŸe ilk adımı attı.

Ahmet Emin Alp’in ilk mürüvvetini görmenin mutluluÄŸunu yaÅŸayan Ergün & Derya çiftinin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Sünnet törenine katılan davetlileri Ergün & Derya çifti kapıda karşıladı.Davetlileri kapıda karşılayarak, yakından ilgilenen Ergün ailesi, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teÅŸekkür etti.

Salona anne ve babası ile birlikte alkışlar arasında giren yakışıklı Ahmet Emin , sünnet düÄŸün törenine katılan ve kendisini bu özel günde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teÅŸekkür etti.

Baba Ergün , yaptığı açıklama da düÄŸüne katılan misafirlerine teÅŸekkür ederek, “Bugün bizim için önemli bir gün. OÄŸlumuz Ahmet Emin ‘in sünnet merasimi için toplandık. Böylesine bir günde bizleri yalnız bırakmayan aile yakınlarıma ve dostlarımıza teÅŸekkür ediyorum. OÄŸlumuzun sünnet olduÄŸu günleri gördük, Allah damat olduÄŸu günleri de görmeyi nasip etsin. Vatana, millete, çevresine hayırlı bir evlat olmasını diyorum” dedi.Sünnet merasimi ikram ve yapılan dua sonrası son buldu.    
Ahmet Emin Alp Ergün

Ahmet Emin Alp Ergün

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 

Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir


Bu haber 393 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi