.
Yunak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
Ekonomi
2023-08-16 10:10

Yunak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Yunak Belediyesi, Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü’nde kullanılmak üzere 2 adet kamyon satın alarak araç filosunu güçlendirdi.

Fen iÅŸlerinde kullanılmak üzere alınan 2 yeni aracın tanıtımı Yunak Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleÅŸtirildi. Yunak Belediyesinin kendi öz kaynakları ile alınan kamyon, Pazartesi günü teslim alınarak Yunak Belediyesinin araç envanterindeki yerlerini aldı.

Alınan araçların tanıtımı yapan Yunak Belediye BaÅŸkanı Ali Konak , “Belediyemize kazandırdığımız yeni araçlarla araç filomuzu daha da güçlü hale getirdik.Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü bünyesinde hizmete sunduÄŸumuz yeni araçlarla daha fazla noktada güçlenen ve geniÅŸleyen araç filomuz ile vatandaÅŸlarımıza kesintisiz bir hizmet sunacağız.Ä°lçemize hizmet noktasında yatırımlarımızı sürdüreceÄŸiz. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızın ilçemize ve vatandaÅŸlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bütün arkadaÅŸlarımıza” diye konuÅŸtu.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.  



Bu haber 505 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi