.
Depremzede Minik Ecrin’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Depremzede Minik Ecrin’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
YaÅŸam
2023-03-29 23:58

Depremzede Minik Ecrin’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

KahramanmaraÅŸ merkezli depremlerin ardından ailesiyle Konya’nın Yunak ilçesinde misafir edilen depremzede çocuk için sürpriz doÄŸum günü kutlaması düzenlendi."Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin ardından KahramanmaraÅŸ’tan Yunak ilçesine gelen 4 kiÅŸilik Alıcı ailesinin 9 yaşındaki kız çocuÄŸu Ecrin Fatma Alıcı’nın doÄŸum günü olduÄŸunu öÄŸrenen Konya Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksek Okulu ile Nasreddin Hoca Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Akademik ve Ä°dari Personelince aileye sürpriz gerçekleÅŸtirildi.

Yunak Belediyesi tarafından tahsis edilen konuk evinde misafir edilen Ecrin Fatma’ya doÄŸum günü sürprizi yapıldı.Yunak Meslek Yüksek Okulu tarafından Ecrin Fatma ve diÄŸer çocuklar için hazırlanan yaÅŸ pasta, konukevi yemekhanesine getirildi.Ailesi , arkadaÅŸları ve diÄŸer katılımcılar pastasındaki mumları üfleyen çocuÄŸun doÄŸum gününü kutladı.Ecrin Fatma Alıcı , "9 yaşındayım, bu en güzel doÄŸum günümdü, teÅŸekkür ediyorum. Herkesi çok seviyorum, çok güzel bir doÄŸum günü partisiydi." ifadesini kullandı.

Çocuklarla birlikte pastayı kesen gönüllüler, hem Ecrin Fatma’ya hem de diÄŸer ailelerin çocuklarına da Nasreddin Hoca temalı oyuncak hediyeler verip oyunlar oynadı.Nasrettin Hoca, kılığına girerek çocuklarla yakından ilgilenen Yunak Meslek Yüksek Okul Müdürü Kadir ÖztaÅŸ , “ "Çocukların gözlerindeki ve yüzlerindeki güzel tebessümü yeniden görebilmek bizim için en büyük mutluluktur. Ülkemizdeki herkes benzer düÅŸüncelerle yaraları sarmak için mücadele veriyor. Dünya tatlısı çocuklar, inÅŸallah yaÅŸadığı kötü günleri unutacak. Unutturmak için de mücadele edeceÄŸiz.Bu sıkıntılı dönemi birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız" diye konuÅŸtu.   
Yunak 

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.  


Bu haber 908 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi