.
Başkan Ali Konak Kar Temizleme Çalışmasına Katıldı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Başkan Ali Konak Kar Temizleme Çalışmasına Katıldı
Bölge
2023-02-08 22:56

Başkan Ali Konak Kar Temizleme Çalışmasına Katıldı

Yunak Belediyesi, kar yağışının azalmasıyla birlikte kar küreme ve temizleme çalışmalarını aralıksız bir ÅŸekilde sürdürüyor.Karla Mücadele Ekipleri akÅŸam saatlerinden itibaren kar yağışının meydana getirdiÄŸi olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ÅŸehir içi trafiÄŸin aksamaması için ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması ile birlikte yaya kaldırımlarında temizlik çalışması yapıyor.

Ekipler gündüz ilçeye baÄŸlı mahalle baÄŸlantı yollarını açarken , akÅŸam saatlerinden itibaren ise ilçe merkezinde ana arterlerde çalışmalarını sürdürüyor. Sahada kar küreme ve yol açma çalışmalarını takip eden Yunak Belediye BaÅŸkanı Ali Konak , kar temizleme ve küreme çalışmalarıyla birlikte tuzlama çalışmalarının kar yağışının durmasıyla birlikte baÅŸladığını ve gün içerisinde de aralıksız bir ÅŸekilde süreceÄŸini ifade etti.

BaÅŸkan Konak , özellikle gece saatlerinde yaÅŸanabilecek buzlanma tehlikesine karşı sürücülerin dikkatli olmaları gerektiÄŸi konusunda hatırlatmada bulundu.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.


Bu haber 306 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi