.
Deprem Bölgeleri İçin Acil İhtiyaç Listesi
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Deprem Bölgeleri İçin Acil İhtiyaç Listesi
Sondakika
2023-02-07 14:40

Deprem Bölgeleri İçin Acil İhtiyaç Listesi

Yunak Belediyesi, KahramanmaraÅŸ merkezli 7,7 ve 7,6 ÅŸiddetindeki deprem bölgesi için yardım kampanyası baÅŸlattı.Bölgeye gönderilecek yardımlar için ihtiyaç listesi yayınlayan belediye, toplanma noktalarını da paylaÅŸtı. Yardımlar, Yunak Belediyesi Hizmet Binası ve Yunak Kapalı Spor Salonu’ndaki ekiplere ulaÅŸtırılabilecek.

Yunak Belediyesi , 10 ili etkileyen deprem için baÅŸlattığı afet yardım kampanyası için ihtiyaç listesi hazırladı. Deprem bölgesindeki yurttaÅŸlara gönderilmek üzere hazırlanan acil ihtiyaç listesinde battaniye , yorgan , yastık , mont/kazak , çocuk giyecekleri , bebek bezi , iç çamaşırı , çadır , uyku tulumu , ısıtıcı, jenaratör , cep telefonu , güç kaynağı , bebek maması ve el feneri gibi ürünler bulunuyor.

Yunak Belediyesinden yapılan destek çaÄŸrısında, "Herhangi bir suistimal olmaması ve yardımların ivedilikle ihtiyaç sahiplerine ulaÅŸtırılması için: tüm vatandaÅŸlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluÅŸlarımız ve ilgililere çaÄŸrımız, ilçemizdeki bütün çalışmaların Yunak Belediyesi koordinasyonunda yürütülmesidir" denildi.  

Yunak

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.


Bu haber 454 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi