.
Konya Cumhuriyet Başsavcısı İnal'dan 10 Ocak Mesajı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Konya Cumhuriyet Başsavcısı İnal'dan 10 Ocak Mesajı
Güncel
2023-01-11 13:48

Konya Cumhuriyet Başsavcısı İnal'dan 10 Ocak Mesajı

Konya Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Konya Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Halil Ä°nal'ın mesajında ÅŸu ifadelere yer verildi: 

'10 Ocak 1961’de 212 sayılı Kanun ile yürürlüÄŸe girerek, Basın mesleÄŸinin icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün yıl dönümünde deÄŸerli basın mensuplarımızın sevinç ve gururunu paylaşıyoruz.

Basın, bireyin haber alma hakkını doÄŸru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla saÄŸlayan, kamuoyunu bilgilendiren, aynı zamanda ortak milli duyguların aktarılmasında, toplumsal kalkınmanın ve geliÅŸmenin saÄŸlanmasında, toplumsal yapının ve kamu kurumlarının daha saÄŸlıklı bir ÅŸekilde çalışmasına yardımcı olma yolunda önemli bir görevi yerine getirmektedir. KiÅŸi hak ve özgürlüklerini temel alan bir anlayışla görevini yerine getiren basın; düÅŸünce, anlatım ve haber alma özgürlüÄŸünün en etkili aracıdır. Ülkemizde barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesi ve hukuk düzeninin devamlılığı için çalışmalarını zaman mefhumu gözetmeden her koÅŸulda büyük bir fedakârlık ve özveri ile sürdüren basın mensuplarımızın gösterdikleri gayret takdire ÅŸayandır.

Bu duygu ve düÅŸüncelerle; basına emek ve gönül vermiÅŸ, bu yolda emek sarf eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, ebediyete intikal eden deÄŸerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, tüm basın mensuplarımıza saÄŸlık, mutluluk ve baÅŸarılarla dolu bir meslek yaÅŸamı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."ifadelerini kullandı.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.


Bu haber 442 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi