.
Yunaklı Öğrenciler Beyşehir’de Eğitim Kampına Girdi
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunaklı Öğrenciler Beyşehir’de Eğitim Kampına Girdi
EÄŸitim
2022-06-03 16:11

Yunaklı Öğrenciler Beyşehir’de Eğitim Kampına Girdi

Sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında bugüne kadar örnek çalışmalara imza atan Yunak Belediyesi, öÄŸrencilere yönelik kültürel bir gezi programı düzenledi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına sürdüren Yunak Belediyesi’nin eÄŸitime destekleri devam ediyor.

Pandemi sürecinde sokaÄŸa çıkma kısıtlamaları sebebiyle evlerinde zaman geçirmek zorunda kalan öÄŸrenciler, Yunak Belediyesi’nin düzenlediÄŸi gençlik etkinliklerinde stres atacak. 5-6-7 ve 8. Sınıf öÄŸrencilerin katılacağı etkinliklerde, kültürel, sosyal ve psiko-sosyal geliÅŸimlerine katkıda bulunacağı ve gidecekleri kentin tarihi, kültürel, turistik yerleriyle ilgili bilgi edinmelerinin saÄŸlanması hedefleniyor.ŞİMDÄ° AYRINTILAR…

Konya BüyükÅŸehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi iÅŸbirliÄŸiyle “Gençlik Projesi” kapsamında Yunak’ta eÄŸitim gören öÄŸrencilere yönelik eÄŸitim kamp gezisi düzenlendi.Proje kapsamında BeyÅŸehir Atabey Gençlik ve EÄŸitim Kampına Yunak Ä°nönü Ortaokulu’ndan 90 öÄŸrenci ve 4 öÄŸretmen katıldı.

2 gece 3 gün sürecek olan kampta öÄŸrenciler , gündüz ve gece birbirinden eÄŸlenceli aktivitelere katılarak sportif faaliyetler gerçekleÅŸtirecek.Ayrıca kampta öÄŸrencileri zararlı alışkanlıklar konusunda bilgilendirme eÄŸitimi, sosyal sorumluluk ve gönüllü çalışmalar, etik ve insani deÄŸerler eÄŸitimi, doÄŸa ile uyum içinde yaÅŸamak ve grup olarak hareket etmek gibi konularda eÄŸitimlerde verilecek.

Yunak Belediyesi konuya iliÅŸkin yaptığı açıklamada ; kültürel ve sosyal belediyeciliÄŸi çok önemsediklerini belirterek; “Belediye olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimizin sosyal hayatta aktif olmalarının yanı sıra; kültürde, sanatta ve sporda kendilerini geliÅŸtirmelerine katkı sunuyoruz. Bu kapsamda gençlerimize tarih, kültür ve medeniyet ÅŸehri Konya BeyÅŸehiri yakından tanımaları için kültür gezisi baÅŸlattık. Gençlerimiz, bu programlarımızla bir nebze de olsa okul veya sınav stresinden uzaklaÅŸmış oluyorlar. Amacımız geleceÄŸimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin çok iyi yetiÅŸmesine katkı yapmak” dedi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

 


Bu haber 535 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi