.
Avrupa Halter Şampiyonası’nda Yunak’lı Nuran Yalçın Rüzgarı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Avrupa Halter Şampiyonası’nda Yunak’lı Nuran Yalçın Rüzgarı
Spor
2018-08-15 01:49

Avrupa Halter Şampiyonası’nda Yunak’lı Nuran Yalçın Rüzgarı

21 – 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Ä°talya’nın Milano kentinde düzenlenen U 17 Yıldızlar Avrupa Halter Åžampiyonası’nda Milli Takımda yer alan sporcumuz Yunak’lı Nuran Yalçın , Avrupa Üçüncüsü oldu.Bayanlar U17 + 75 kiloda yarışan Nuran Yalçın , koparmada 77 ,silkmede 97 toplamda ise 174 kiloluk derecesiyle Avrupa üçüncüsü olurak bronz madalyanın sahibi oldu.Yunak’lı milli sporcu Nuran Yalçın , Avrupa’da en iyi halterciler ünvanını alarak ,Türkiye’ye ve Yunak’a milli gurur yaÅŸattı.Ä°talya’nın Milano kentinde düzenlenen Avrupa halter ÅŸampiyonası’nda oldukça baÅŸarılı bir yarışma çıkartan Nuran Yalçın , Avrupa üçüncüsü olarak Ä°talya’nın Milano kentinde Ä°stiklal Marşı’nı coÅŸkuyla okuttu. 
“ Kaymakam CıdıroÄŸlu , Avrupa Üçüncüsünü Makamında Ağırladı “ 
Yunak Kaymakamı Fatih CıdıroÄŸlu , 21 – 29 Temmuz tarihleri arasında Ä°talya’nın Milano kentinde düzenlenen U 17 Avrupa halter ÅŸampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek Avrupa üçüncüsü olan 16 yaşındaki Yunak’lı Nuran Yalçın’ı , Yunak Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°lçe Müdürü Murat Kekeç’i ve antrenör Sadık Kızılkuyu’yu makamında ağırladı.Kaymakam CıdıroÄŸlu , “Nuran’ımız , yüz akımız spor alanındaki baÅŸarısı ile bizleri gururlandırıyor.Yunak Kaymakamlığı olarak, spora ve sporcularımıza her zaman olduÄŸu gibi destek olmaya devam edeceÄŸiz” dedi. “Hedefinin Avrupa ÅŸampiyonu olarak dünya spor arenası’nda Türk Bayrağını dalgalandırmak olduÄŸunu ifade eden genç sporcu, baÅŸarılarında katkısı olan baÅŸta aile yakınları olmak üzere, antrenörü Sadık Kızılkuyu ile Murat Korkmaz , Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°lçe Müdürü Murat Kekeç ve maddi manevi desteÄŸini hiç esirgemeyen Yunak Kaymakamı Fatih CıdıroÄŸlu’na teÅŸekkür etti. Antrenör Sadık Kızılkuyu ‘da , Kaymakam Fatih CıdıroÄŸlu’nun her zaman maddi ve manevi destekte bulunduÄŸunu söyleyerek, “Kaymakamımız hem spora hem de sporcularımıza gerçekten önemli destekleri oldu. Kendisine çok teÅŸekkür ediyoruz. Sporcumuz gelecek vaad eden bir genç. Kısa sürede çok önemli baÅŸarılar elde etti” dedi.
“ Yerli ve Milli Sporcularımızın Her Daim Yanındayız”
“ Nuran evladımız azmin elinden hiçbir ÅŸeyin kurtulmadığının ispatıdır” diyen Yunak Kaymakamı Fatih CıdıroÄŸlu , “Nuran Yalçın kızımızı öncelikle tebrik ediyorum.4 yıl önce baÅŸlamış olduÄŸu bu spor dalında baÅŸarıdan baÅŸarıya koÅŸmakta.Kısa zamanda bu kadar güzel baÅŸarılar elde etmek herkese nasip olmaz. Evladımız, azmin elinden hiçbirÅŸeyin kurtulmadığının ispatıdır.Halterde bu baÅŸarısını uzun vadede çok daha iyi yerlere taşıyacağına eminim.Evladımızın ÅŸahsında baÅŸta antrenörleri olmak üzere emeÄŸi geçen tüm herkesi de tebrik ediyorum.Biz Nuran gibi yavrularımızın yanındayız.Amacımız spora olan ilginin daha da artması.Bu anlamda, hem eÄŸitim alanında hem de spor alanında ki desteklerimize devam ederek, hem ilçemizin , hem ilimizin hem de ülkemizin adını duyuran gençlerimize desteÄŸimiz devam edecek” diye konuÅŸtu.Ziyaret programının sonunda Yunak Kaymakamı Fatih CıdıroÄŸlu tarafından Milli Sporcu Nuran Yalçın’a , çeÅŸitli hediye ve para ödülü takdim edildi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

yunak

yunak

yunak

yunak

yunak

yunak


Bu haber 45185 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi