.
Yunak'ta Polis Haftası Kutlandı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunak'ta Polis Haftası Kutlandı
AsayiÅŸ
2016-04-09 22:00

Yunak'ta Polis Haftası Kutlandı

Polis TeÅŸkilatı’nın 171. kuruluÅŸ yıldönümü Konya’nın Yunak ilçesinde törenle kutlandı.Polis TeÅŸkilatı'nın 171. KuruluÅŸ Yıldönümü ve Polis Haftası olması münasebetiyle Yunak’ta çeÅŸitli etkinlikler düzenlendi.Son dönemlerde yaÅŸanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden ÅŸehitler nedeniyle kutlamalar iptal edilirken Yunak Ä°lçe Emniyet AmirliÄŸi tarafından sade bir organizasyonla kutlandı.Yunak Emniyet AmirliÄŸi 'nin bahçesinde düzenlenen etkinliÄŸe, Yunak Belediye BaÅŸkanı Abdullah Emre DEMÄ°RHAN , Yunak Kaymakam Vekili Mehmet Ä°ÅžCAN Yunak Cumhuriyet Savcısı Nedim KEPEK Yunak Garnizon Komutanı DurmuÅŸ ÅžAFAK , Çeltik Ä°lçe Emniyet Amiri Harun KIMIÅž , Yunak Ä°lçe Emniyet Amiri Arif TAYLAN , Yunak KOSKÄ° Müdürü Erol USLU , Yunak Adliyesi Yazı Ä°ÅŸleri Müdürü A. Ä°hsan ERGÜN , BaÅŸ polis memuru DurmuÅŸ Ahmet ÖRKCÜ , Askeri Erkan , Ä°lçe Protokolü, emniyet personeli ve bazı kamu kurum müdür ve amirleri ile vatandaÅŸlar katıldı.Kutlama programı Yunak Emniyet Amiri Arif TAYLAN’nın , Ä°lçe emniyet amirliÄŸinde kutlamaları kabulü ile baÅŸladı.Emniyet TeÅŸkilatı adına hep birlikte pasta kesilerek misafirlere ikram edildi. 
ONURLU VE KUTSAL MESLEK
Kutlamalar sırasında söz alan Yunak Belediye BaÅŸkanı Abdullah Emre DEMÄ°RHAN, vatan uÄŸruna ÅŸehit düÅŸenlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil ÅŸifa dileyerek baÅŸladığı konuÅŸmasında, “Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluÅŸmasını saÄŸlayan, gerektiÄŸinde canını hiçe sayan polislerimiz, çok onurlu bir görevi icra etmektedirler. 10 Nisan polis teÅŸkilatının kuruluÅŸunun 171. Yılı. Bu onurlu ve kutsal mesleÄŸi gerek ilçemizde, gerekse ülkemizin dört bir yanında icra eden teÅŸkilat mensuplarının hem haftasını hem de yıl dönümünü kutluyorum.SaÄŸlıkla, sıhhatle ve huzur içerisinde görev yapsınlar diye her zaman dualarımızın onlar ile olduÄŸunu buradan belirtmek istiyorum. Beraberinde de gerek bu kutsal mesleÄŸi icra ederken ÅŸehit olmuÅŸ gerekse de daha sonra hakkın rahmetine kavuÅŸmuÅŸ tüm teÅŸkilat mensubu arkadaÅŸlarımızı rahmet ve minnet ile anıyorum.
HUZUR VE GÜVENÄ° SAÄžLIYOR
DEMÄ°RHAN ; “Ä°lçemizde ve ülkemizde kamunun hangi kurumda olursa olsun görev yapan kim varsa bizler için önemli ve deÄŸerlidir. Takdir edersiniz ki güvenliÄŸin ve asayiÅŸin yoÄŸun bir ÅŸekilde konuÅŸulduÄŸu bugünlerde polis teÅŸkilatının önemi, ehemmiyeti ve yaptığı çalışmaların farkındalığı bir kez daha ortaya çıktı. EÄŸer bizler huzur ve güven içerisinde ilçemizde yaşıyorsak, iÅŸimizi, cemiyetlerimizi ve akrabalık, komÅŸuluk iliÅŸkilerimizi geliÅŸtiriyorsak bunda emniyet mensuplarımızın görevlerini en iyi ÅŸekilde yapmaları baÅŸ rolü oynamaktadır.Bu yönüyle de bu iÅŸe emek veren baÅŸta emniyet müdürümüz Arif TAYLAN olmak üzere bütün teÅŸkilat mensuplarımıza huzurlarınızda teÅŸekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.Yunak Ä°lçe Emniyet AmirliÄŸinde düzünlenen program , sıcak ve samimi sohbetlerin yapılıp , karşılıklı görüÅŸ alış veriÅŸinde bulunulmasının akabinde yapılan ikramların ardından sona erdi.Yunak Ä°lçe Emniyet Amiri Arif TAYLAN’ da teÅŸkilatın 171. KuruluÅŸ yıldönümü kutlamanın onurunu yaÅŸadıklarını belirterek, ÅŸehitler nedeniyle Polis Haftası kutlamalarını dar kapsamlı yürüteceklerini ifade etti. Büyük bir özveri ile görev yaptıklarını, 24 saat gece gündüz demeden görevlerini sürdürdüklerini kaydeden TAYLAN , bundan sonra da vatan hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirterek , Ülkemizde icra ettiÄŸimiz onurlu mesleÄŸimizin 171.kuruluÅŸ yıldönümü , Yunakımıza , Konyamıza ve Tüm Ülkemize hayırlı uÄŸurlu olması temenni ediyorum.Kalpleri ve gönülleri fetheden bir anlayışın, birlik, beraberlik, dostluk ve kardeÅŸlik mayasıyla yoÄŸrulan bir milletin Birlik ve beraberliÄŸinin bozulmamasını Cenabı Allah’dan niyaz ediyorum. Sözlerime son verirken, vatanı uÄŸuruna görevlerinin başında canlarını veren aziz ÅŸehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ÅŸükranla anıyor, ÅŸehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinle, halen görevleri başında olan meslektaÅŸlarımıza ve ailelerine saÄŸlık, mutluluk Ve baÅŸarılar diliyor ve tüm Yunak halkına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL


Bu haber 3558 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi