.
Yunaklı Esnaftan Örnek Davranış
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunaklı Esnaftan Örnek Davranış
Bölge
2022-04-20 00:32

Yunaklı Esnaftan Örnek Davranış

Konya’nın Yunak ilçesinde 1981 yılında Hükümet Konağındaki makamında çalıştığı esnada tabanca ile vurularak ÅŸehit edilen Yunak Kaymakamı Ä°smet Yayla’nın adının verildiÄŸi hatıra ormanı tabelası ,Yunak ilçesinde iletiÅŸim sektöründe hizmet veren esnaf Abdullah Demirel (39) tarafından yenilendi.Yunak EÅŸme Mahallesi Cumhuriyet Caddesi mevkiinde bulunan ve yıllar içinde bakımsızlık , hava ÅŸartları ve kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler tarafından tahrip edilmesi nedeniyle deforme olan ÅŸehit kaymakam Ä°smet Yayla’nın isminin verildiÄŸi hatıra ormanının Türk Bayrağı logolu yeni tabelası Yunaklı esnaf tarafından yapılarak vefa örneÄŸi sergilendi.Esnaf Abdullah Demirel’in vefalı davranışı bölge halkını ve oradan geçen vatandaÅŸları duygulandırdı.Özellikle mahalle sakinleri esnaf Demirel’i tebrik ederek göstermiÅŸ olduÄŸu duyarlı davranışından dolayı teÅŸekkür etti.Ä°lçede görevi esnasında ÅŸehit olan kaymakamın isminin verildiÄŸi hatıra ormanının yeni tabelasının yapılmasını üstlenen Abdullah Demirel , ÅŸehitlere ve ÅŸehit isimlerinin geçtiÄŸi her yere sahip çıkmanın bir vatan borcu olduÄŸunu ifade ederek , “ Åžehitlerimize karşı görevlerimiz var bu görevleri en iyi ÅŸekilde yerine getirmekle mükellefiz. Onlar bizim bu topraklarda özgürce yaÅŸayabilmemiz ve al bayrağın ÅŸerefle dalgalanması için canlarını verdiler. Åžehitlerimiz bizim başımızın tacıdır. Onların ebedi mekânları ve isimlerinin geçtiÄŸi her yer bizler için deÄŸerlidir. Biz de onların aziz hatıralarına saygıyla sahip çıkmalıyız.Biliyoruz ki, onlar için ne yapsak az. Bu konuda var olan hassasiyetimiz her zaman devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

“Ne OlmuÅŸtu”

Yunak Haber Platformu olarak 20 Åžubat 2022 tarihinde gündeme getirdiÄŸimiz Yunak EÅŸme Mahallesi’nde bulunan Åžehit Kaymakam Ä°smet Yayla’nın isminin verildiÄŸi Hatıra Ormanı’nın önünde bulunan deforme olmuÅŸ eski tabelanın deÄŸiÅŸtirilmesi gerektiÄŸini ifade etmiÅŸtik.Yunak Haber’in sosyal medya hesabından yapmış olduÄŸu bu haber paylaşımına istinaden , Yunak ilçesinde esnaflık yapan Demirel Ä°letiÅŸim iÅŸyeri sahibi Abdullah Demirel tarafından tüm masraflar karşılanarak mevcut eski tabela’nın yerine , standart boyutlarda yeni bir tabela takılmıştır.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

Yunak


Bu haber 704 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi