.
Yunak’ta Son Zamanların En Kapsamlı Huzur Operasyonu
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunak’ta Son Zamanların En Kapsamlı Huzur Operasyonu
AsayiÅŸ
2018-09-12 22:44

Yunak’ta Son Zamanların En Kapsamlı Huzur Operasyonu

"Güvenli Gece Yunak’ta YaÅŸanır " adı verilen huzur operasyonu gerçekleÅŸtirildi.Yunak’ta çok sayıda polisin katıldığı uygulama kapsamında Kent Meydanı’nda belirlenen noktalarda asayiÅŸ denetimleri yapılıyor. Åžüpheli kiÅŸilere yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde aranan kiÅŸiler ile silah, bıçak, uyuÅŸturucu madde taşıyan ÅŸüpheliler üzerinde duruluyor.Uygulamayla özellikle eÄŸitim yılının baÅŸlaması öncesinde huzur ve güven ortamının devamının saÄŸlanması ve suç iÅŸleyebilecek kiÅŸilerin tespit edilerek önlenmesi, aranan kiÅŸilerin yakalanması, varsa ve suç delillerinin ele geçirilmesi amaçlanıyor.Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamayı Yunak Ä°lçe Emniyet Amiri Ufuk BaÅŸlık bizzat yönetip , sevk ve idare ediyor.
“ GBT Taraması Yapıldı “
Emniyetin farklı birimlerinin yer aldığı huzur operasyonunda belirlenen uygulama noktalarında giriÅŸ ve çıkışların kapatıldığı kontrollerde denetime tabi tutulan kiÅŸilerin GBT sorgulamalarının yanı sıra el çantaları, valizler ve araçlar da kontrol edildi.Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında, okul önleri, park, çay bahçesi, kafeterya ve tüm kahvehanelerde kontrol edildi. Yapılan uygulama arama ve kontrollerde yaklaşık 279 ÅŸahsa GBT sorgusu yapıldı. Aramada 47 otomobil denetlendi.Operasyon kapsamında 6 araç trafikten men edilirken 7 aracada cezai iÅŸlem uygulandı.Ayrıca uzun bir zamandır aranan bir kiÅŸininde yakalandığı belirtilirken bir tanede ruhsatsız av tüfeÄŸi ele geçirildi.Yakalanan ÅŸahıslar ve suç unsurları ile ilgili gerekli iÅŸlemlerin devam ettiÄŸi öÄŸrenildi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

yunak

yunak

yunak

yunak


Bu haber 2414 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi